Ahmad Khairi's FotoPage

By: Ahmad Khairi Zazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Whyalla trip

Me in the bus
Niza in the bus..
A house in Whyalla
View all 54 photos...
Assalammualaikum.. These are some pictures that have been obtained from my camera. These are photos from the Rural Week in Whyalla that has been organized by Uni Adelaide's Medical School. FYI, Whyalla is a rural town, about 5-6 hours drive from Adelaide city....


Saturday, 26-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
aktiviti time cuti + bday ujai

duduk dgn orang dah kawin.. hahaha
Bersama bunga2... dan Muslim..
Dapat juga naik tram pergi Glenelg
View all 42 photos...


Sunday, 26-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rombongan dari Ireland + UIA

Bergambar didepan rumah sblm bertolak ke WildLife Park..
Ahhh...Koala busuk..hehe..
Welcome to Cleland Wild Life Park..
View all 34 photos...
Rombongan dari Ireland (kawan-kawan IB Banting my roomate, Muslim) dgn sorang dari UIA (kwn Juna) telah dtg utk melawat Adelaide.. Hehe.. Seronok sebenarnya dapat tetamu ni.. Rasa best sebab ada juga org datang melawat.. Boleh happy2, gelak2, tukar2 cerita pasal life kat Ireland and mcm mana medic kat sana..


Tuesday, 21-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Birthday Aie..

Kek dan nasi ayam tanpa ayamnya yg sedang digoreng..
Berdiri sebelum makan..
Persediaan sebelum makan
View all 18 photos...
Hehe..sambutan tak semeriah birthday anep sbb tengah exam kan.. Tapi best giler.. sbb mcm byk sgt makanan yang housemate buat..Sayang korang...!!!


Saturday, 14-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Akikah Abg Nazif + Autumn Gathering 2 dgn Abg Zaki

Ni tgh tunggu nasi masak kat rumah abg nazif
Lapar...
Lunch masa autumn gathering
View all 5 photos...
Ni kenduri akikah abg Nazif dgn beberapa lagi postgrad di sini.. Lepas tu ada majlis gathering kedua lps first gathering hari tu.. Kali ni dekat Modbury Hospital Hall..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net